About

 

Op 1 Juli 2017 opende de deuren van Tattoo Studio Jurassic Ink in Neerpelt.

Onze shop is gezellig ingericht met een scherp oog voor hygiëne. We voldoen dan ook ruimschoots aan de voorgelegde richtlijnen en gaan graag dat stapje verder om te zorgen dat iedere tattoo perfect gezet wordt.

U bent altijd welkom in onze studio om inspiratie op te doen of ideen te bespreken bij een kopje koffie of thee. Wij streven er altijd naar om het je zo makkelijk mogelijk te maken en zonder te lange wachttijden een mooi stukje werk op je huid te creëren.

Wij werken met en zonder afspraak maar om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste altijd even een afspraak maken. Dit kan in de shop zelf, via telefoon, mail of door ons op facebook een berichtje te sturen.

Leeftijd: De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar kan je getattoeerd worden met toestemming van een van de ouders. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten als bijvoorbeeld de uitgekozen plaats op het lichaam in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).